Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Autojeřáb LTM 1100-4.2 - Kompaktní žlutá síla

LTM 1100-4.2 j autojeřáb od výrobce Liebherr, který klade důraz na flexibilitu a který zajišťuje maximální nosnosti ve čtyřnápravové třídě mobilních jeřábů. Dlouhý teleskopický výložník lze rozšířit o příhradový nástavec a dvojitou skládací špičku. Aktivní řízení zadní nápravy a pneumatické kotoučové brzdy poskytují flexibilnější využití a větší bezpečnost a hospodárnost.

Autojeřáb LTM 1100-4.2 - Kompaktní žlutá síla

Autojeřáb LTM 1100-4.2 patří do třídy mobilních jeřábů LTM, které jsou díky svému terénnímu podvozku ideální pro cestování po veřejných komunikacích a zároveň pro použití v terénu. Vyznačují se bezpečností, hospodárností a komfortem. Výkonná, dlouhá teleskopická ramena mohou rychle a snadno dosáhnout vysokých pracovních výšek. Flexibilita je pro tato zařízení nejvyšší prioritou – pomocí funkčních příhradových nástavců, skládacích výložníků, pevných a vylamovacích příhradových výložníků lze rychle nakonfigurovat správný jeřáb pro každou práci.

Nejdůležitějším atributem autojeřábu Liebherr LTM 1100-4.2 je jeho maximální nosnost 100 tun (při dosahu 3 metry), což ho řadí na první místo ve třídě čtyřnápravových mobilních jeřábů. Nosnost při maximálním dosahu 58 metrů pak činí 0,8 tuny. Již tak dlouhý teleskopický výložník o délce 60 metrů je možné rozšířit o další rameno a dvojitou skládací špičku až do celkové výšky 91 metrů. O pohon se pak stará motor podvozku o výkonu 350 kW a motor nástavby o výkonu 129 kW v konfiguraci podvozku 8/8/8. Maximální rychlost jízdy činí 80 km/h.